shchomisiatsia-zaroblialy-ponad-2-miliony-hryven-v-odesi-vykryly-hrupu-narkotorhovtsiv

Щомісяця заробляли понад 2 мільйони гривень: в Одесі викрили групу наркоторговців

 • 21394 переглядiв

В Одесі правоохоронці затримали групу з чотирьох зловмисників віком, включаючи організатора та співорганізатора, які займалися збутом канабісу, амфетаміну, PVP та креку по всій Україні, вилучивши понад 4 кг різних наркотиків та психотропів.

В Одесі правоохоронці затримали групу зловмисників, які торгували наркотичними речовинами на території регіону та всієї України. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України, пише УНН.

Деталі 

В ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили коло осіб, які причетні до злочинної діяльності. Викрито двох жінок та двох чоловіків віком від 29 до 49 років із міста Одеса. Серед них – організаторка, співорганізатор і виконавці.

Поліцейські задокументували оборудки правопорушників та вилучили з незаконного обігу канабіс, амфетамін, PVP та крек.

Учасників злочинного угруповання затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) та до обрання судом запобіжних заходів поміщено до ізолятора тимчасового тримання

- резюмували правоохоронці. 

На підставі зібраних доказів фігурантам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин.

В Україні знешкодили п'ять нарколабораторій, які працювали на торгівців з Близького Сходу та ЄС19.01.24, 12:42 • [views_0]

Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Доповнення

Злочинну діяльність фігурантів правоохоронці документували кілька місяців. Як речові докази з поштових відділень, за місцями мешкання правопорушників та з транспорту вилучено понад чотири кілограми різних наркотиків та психотропів, а також ваги, пакувальний матеріал, "чорнові" записи, гроші, телефони.

Походження деяких речовин вже підтверджене експрес-тестами та експертними висновками.

За цінами "чорного" ринку, зловмисники щомісяця отримували з оборудок понад 2 млн 250 тис. грн.

Нагадаємо

Правоохоронці ліквідували потужну мережу продажу наркотиків через спеціально створену аптеку та 24 "наркологічні кабінети", які функціонували у Києві та Харкові