shevchenko-prokomentuvav-peremogu-sino-zhovtikh-nad-zbirnoyu-chekhiyi

Шевченко прокоментував перемогу "синьо-жовтих" над збірною Чехії

 • 12562 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав схвальну оцінку грі українських футболістів у поєдинку проти збірної Чехії у Лізі Націй, передає УНН із посиланням на прес-службу Федерації Футболу України.

"Збірна України виглядала дуже добре. Ми маневрували, наші гравці правильно розташовувалися, ми знали наші сильні якості. Ми маємо багато хороших, технічних гравців у середній лінії, які добре маневрують, вміло грають у короткий та середній пас, при цьому легко долають простір між лініями. За рахунок цього ми створили велику кількість моментів", - сказав він.

Поряд з цим, Шевченко зробив комплімент чеській збірній.

"Думаю, що в цієї команди чудове майбутнє. Тренеру збірної завжди важко працювати, особливо коли ти отримуєш гравців за день після їхніх матчів за клуби, важко напрацювати якісь схеми. Я бачу, що збірна Чехії розуміє схеми свого головного тренера. Після першого тайму господарі перелаштувалися, що відразу ж ускладнило наші дії", - сказав він.

Загалом, у поєдинку проти чехів, збірна України створила достатню кількість нагод для того, щоб здобути перемогу, вважає Шевченко.

"Збірна Чехії теж не зупинялася, останні 15 хвилин був відкритий футбол. Цим турнір і приваблює — команди розуміють, що група невелика, ігор дуже мало, кожна перемога дуже важлива. Ми були ближчими до перемоги та здобули її заслужено", - повідомив він.

Також, Головний тренер збірної України прокоментував невдоволення заміною Андрія Ярмоленка під час матчу.

"Щодо цієї заміни, то треба враховувати, що в нас за короткий час два важливі матчі. Наші провідні гравці сьогодні добре відпрацювали, але я бачив деяку втому. Ми маємо кваліфіковану заміну. Трохи поміняли структуру гри, замінили не тільки Ярмоленка, ще й Коноплянку. Але я дуже задоволений їхньою грою, взаємодією", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок в Лізі націй збірна України проведе 9 вересня у Львові проти команди Словаччини.

Українські Національні Новини

Спорт