shevchenko-rozpoviv-pro-stan-gravtsiv-zbirnoyi-pered-sparingom-z-estontsyami

Шевченко розповів про стан гравців збірної перед спарингом з естонцями

 • 10073 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Перед товариським поєдинком зі збірною Естонії відбулася пресконференція головного тренера національної команди України Андрія Шевченка, інформує УНН з посиланням на пресслужбу УАФ.

Шевченко прокоментував стан здоров'я Віталія Миколенка, Євгена Коноплянки та Володимира Шепелєва.

"Миколенко пройшов обстеження, ніяких серйозних проблем не виявлено. Плануємо, що до другої гри, зі збірною Сербії, він буде готуватися. Коноплянка відновився після ушкодження, але в нього підвищилася температура, він не буде брати участі у тренуванні. У Шепелєва була невелика проблема, але зараз уже з ним усе гаразд. Так само все гаразд і з рештою футболістів", - повідомив рульовий.

Також спеціаліст не сумнівається в мотивації своїх підопічних, зокрема тих, хто має меншу кількість практики.

"Мотивація завжди буде. Зокрема, у тих футболістів, хто менше був задіяний раніше. Деякі гравці не візьмуть участі в поєдинках через пошкодження чи через дискваліфікацію, тож буде шанс в інших. До того ж із цим суперником ми ще можемо зустрітися в майбутньому, тож позитивний результат зараз не завадить", - наголосив коуч.

Крім того, Шевченко не забув згадати про інцидент пов'язаний з расизмом в матчі "Шахтар" – "Динамо".

"Мені особисто було дуже приємно бачити, як футболісти "Динамо" відреагували на ту ситуацію, що мала місце в Харкові, підтримавши гравців "Шахтаря". Расизму немає місця в українському футболі. Ми маємо згуртуватися проти цієї проблеми й боротися з нею разом", - підсумував тренер.

Відзначимо, що спаринг Україна – Естонія стартуватиме сьогодні на "Славутич-Арені" у Запоріжжі о 19:00.

Українські Національні Новини

Спорт