shistokh-girnikiv-postrazhdalikh-na-shakhti-stepova-vipisali-z-likarni-na-lvivschini

Шістьох постраждалих на шахті “Степова” виписали з лікарні

 • 8980 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 14 березня. УНН. Станом на 06:00 14 березня на лікуванні в опіковому відділенні Львівської 8-ї міської клінічної лікарні залишилось 17 осіб, які постраждали внаслідок вибуху на шахті “Степова” ДП “Львіввугілля”. Про це повідомляє прес-служба департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, передає УНН.

Зазначається, що 13 березня шестеро осіб із госпіталізованих виписані для продовження лікування в амбулаторних умовах за місцем проживання.

За інформацією комунального закладу Львівської обласної ради Львівського обласного центру екстремальної медичної допомоги медицини катастроф, стан всіх пацієнтів наразі залишається задовільний.

Нагадаємо, станом на 13 березня на стаціональному лікуванні в лікарні в стабільному стані залишалося 23 постраждалих від вибуху на шахті “Степова” у Львівській області.

За даними ДСНС, 2 березня о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" на горизонті 550 м, в 119-у конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи.

На шахті працювало 172 гірника, на аварійній ділянці 34 гірника, з яких 8 загинуло та 6 травмовано, усіх було піднято на поверхню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП