shkoli-i-vuzi-madrida-zakrili-cherez-koronavirus

Школи і вузи Мадрида закрили через коронавірус

 • 13491 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Міністр охорони здоров'я Іспанії Сальвадор Ільа оголосив про різкий сплеск числа інфікованих коронавірусом в іспанській столиці Мадриді і її околицях. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

У зв'язку з цим прийнято рішення про закриття на два тижні, починаючи з середи, всіх шкіл, університетів, дитячих садків в регіоні. Це торкнеться 1,2 мільйона учнів.

Приватним компаніям рекомендовано скоротити поїздки і робочий день, а по можливості відправити своїх співробітників працювати з дому. Матч Ліги Чемпіонів у четвер між "Ромою" і "Севільєю" пройде без глядачів. У вівторок міністерство оголосить про додаткові заходи щодо боротьби з поширенням вірусу.

Влада північного регіону Іспанії, Країни Басків раніше також оголосила про закриття освітніх установ навколо регіональної столиці Віторія-Гастейс, другому за кількістю заражених районі Іспанії.

Нагадаємо, в Іспанії підтверджені 1204 випадків зараження вірусом, і це число виросло на 200 за половину дня понеділка, що міністр назвав значним погіршенням ситуації. 28 осіб вже померли, 74 хворих на пневмонію COVID-19 зараз в реанімації. Більше половини випадків коронавірусу зафіксовані в Мадриді, в основному вони були виявлені серед мешканців та персоналу будинків для літніх людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу