shkoli-na-vinnichchini-gotuyut-bomboskhovischa-do-novogo-navchalnogo-roku

Школи на Вінниччині готують бомбосховища до нового навчального року

 • 181337 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Школи на Вінниччині готують до нового навчального року. Міська влада Лодижина планує восени відновити офлайн-навчання у всіх 4-х школах громади. У двох навчальних закладах компанія МХП вже допомогла облаштувати бомбосховища. Про це повідомив народний депутат Микола Кучер, передає УНН.

Цитата

“Ладижинські школи готуються до нового навчального року. Головне завдання нині для освіти - облаштування укриттів у навчальних закладах. Вже зараз необхідно думати про те, як підготувати ці приміщення для безпечного перебування у них дітей…Зараз завдяки підтримці компанії МХП вже облаштовано два бомбосховища у навчальних закладах. Роботи тривають”, — написав нардеп у себе в Facebook.

Нагадаємо

Від початку повномасштабного вторгнення агрохолдинг МХП відвантажив 2,7 млн кг м’яса для гуманітарної допомоги жителям та військовим Вінниччини.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство