shkoli-odesi-pratsyuvatimut-yak-ochno-tak-i-distantsiyno

Школи Одеси працюватимуть як очно, так і дистанційно

 • 14217 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. З 27 вересня школи Одеси, де немає достатньої кількості провакцинованих педагогів (понад 80%), перейдуть на дистанційну форму навчання. Про це 22 вересня повідомила директор Департаменту науки і освіти Одеської міської ради Олена Буйневич, передає УНН.

Деталі

За словами Буйневич, станом на 22 вересня, в місті залишився 21 навчальний заклад, де не дотримується норма "жовтої" зони і 80% персоналу не щеплені хоча б однієї дозою вакцини від COVID-19.

У той же час в міськраді повідомляють з посиланням на Міністра освіти Сергія Шкарлета, що умова про наявність 80% вакцинованого персоналу не буде поширюватися на установи дошкільної освіти, спеціальні заклади загальної середньої освіти, 1-4 класи закладів загальної середньої освіти. Вони будуть продовжувати працювати в очному форматі з дотриманням санітарних норм.

Відзначимо, що директор департаменту освіти Одеської облдержадміністрації Олександр Лончак раніше повідомляв про те, що навчальні заклади Одеської області, де не виконані вимоги щодо вакцинації співробітників від COVID-19 (щеплені менше 80% викладачів), повністю закриються з 23 вересня до виходу Одеської області з "жовтої" зони карантину.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса