shkolyari-v-pokrovskomu-zatrimali-grabizhnika-po-garyachikh-slidakh

Школярі в Покровському затримали грабіжника по "гарячих" слідах

 • 9061 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 1 березня. УНН. В Покровському школярі затримали грабіжника на "гарячому". Про це кореспонденту УНН повідомляє ГУНП Донецької області.

Вдень у самому центрі міста зловмисник вихопив з рук 77-річної жінки папку з грошима і намагався сховатися. Свідками правопорушення стали троє друзів-школярів і перехожі городяни, які затримали зловмисника і передали його правоохоронцям.

До чергової частини Покровського відділу поліції надійшла інформація про те, що громадяни затримали правопорушника, який вихопив у жінки сумку.

Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що чоловік, побачивши, як жінка вийшла з одного з відділень банку і тримає в руках папку, підійшов до неї, вихопив папку і побіг в напрямку місцевого готелю. У цей час поруч проходили троє школярів, які після уроків поверталися додому. Діти почули, як літня жінка просить про допомогу і намагається наздогнати невідомого чоловіка.

Школярі не розгубилися і, зрозумівши, що щось трапилося, почали наздоганяти чоловіка і одночасно кликати на допомогу дорослих. Неподалік проходило троє молодих людей, які відразу відгукнулися на заклик дітей про допомогу і погналися за втікачем. Хлопцям знадобилося кілька хвилин, щоб зловити грабіжника. Схопивши його, молоді люди зателефонували в поліцію.

Поліцейські встановили, що грабіжником виявився місцевий житель 1985 року народження. За словами правопорушника, він перебував у відділенні банку, де побачив, як пенсіонерка отримує чималу суму грошей. Вже тоді у нього виникла ідея - вкрасти гаманець. І коли постраждала вийшла на вулицю, 32-річний чоловік, скориставшись тим, що жінка в поважному віці, і не зможе його наздогнати, вихопив у неї папку з документами і грошима. Ось тільки правопорушник не розраховував, що городяни так швидко прийдуть на допомогу пенсіонерці.

Правоохоронці повернули викрадені гроші і документи власниці.

Нагадаємо, наприкінці лютого на вулиці Васильківській у Голосіївському районі Києва чоловік, погрожуючи зброєю, пограбував банк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП