shmigal-doruchiv-zbilshiti-kilkosti-lizhkomists-u-likarnyakh-dlya-khvorikh-na-covid-19

Шмигаль доручив збільшити кількості ліжкомісць у лікарнях для хворих на COVID-19

 • 12975 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль під час наради з головами державних обласних адміністрацій, за участі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, щодо ситуації з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 дав доручення МОЗ опрацювати питання можливого залучення відомчих лікарень та установ Національної академії наук для збільшення ліжкомісць у лікарня. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Кабінету міністрів України.

"За підсумками наради Прем’єр-міністр також доручив Міністерству охорони здоров’я задля збільшення кількості ліжкомісць опрацювати питання щодо можливого залучення відомчих лікарень та установ Національної академії наук", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що Шмигаль доручив Департаментам охорони здоров’я в обласних та Київській міській державних адміністраціях відпрацювати маршрутизацію для впорядкування перевезення хворих на COVID-19.

Нагадаємо, Шмигаль заявляв, що наразі у близько 160 медичних закладах України існує проблема із доплатами заробітних плат медичним працівникам.

Українські Національні Новини

Політика