shmigal-ekonomika-ukrayini-staye-na-voyenni-reyki

Шмигаль: економіка України стає на воєнні рейки

 • 172181 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Україна продовжує кувати нашу перемогу, для цього економіка держави стає на воєнні рейки. Про це заявив у відеозверненні прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише УНН.

Цитата

"Разом з усім світом ми продовжуємо кувати нашу перемогу. Для цього економіка України стає на воєнні рейки", - скаазав Шмигаль.

Деталі

З його слів, енергетична безпека та робота критичної інфраструктури, оборонно-промисловий комплекс, агропромисловий комплекс, логістика, успішна робота цих секторів — це так само невід’ємні складові українськаої перемоги.

"Наразі одне з головних завдань Уряду — це проведення посівної в тих регіонах нашої країни, де немає активних бойових дій. Наш пріоритет — це продовольчі культури", - наголосив він.

Також зі слів прем'єра, уряд активізував роботу з аграріями в цьому напрямку, аби Україна повністю забезпечила себе необхідною кількістю продовольства. Має бути відновлена робота підприємств харчової промисловості в тих областях, які зараз знаходяться не на передовій.

"Хочу ще раз звернутись до бізнесу. Відновлюйте виробництва, де це можливо. Повертайте працівників. Держава в свою чергу виконує свою роботу", - додав він.

Раніше

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що Україна переможе Росію, тільки якщо економіка буде працювати і створюватиме відповідні можливість для оборони.

Українські Національні Новини

Економіка