shmigal-epidemiologi-budut-virishuvati-chi-mozhna-provoditi-dovibori-v-radu

Шмигаль: епідеміологи будуть вирішувати, чи можна проводити довибори в Раду

 • 13343 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Рішення про проведення проміжних виборів народних депутатів України 28 березня 2021 року на Івано-Франківщині прийматимуть епідеміологи та лікарі. Про це заявив під час пресконференції Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

Деталі

"Епідеміологи будуть приймати рішення, коли прийде час. Кінцеве рішення за лікарями та професіоналами, вони мають сказати кінцеве слово тоді, коли ми підійдемо до виборів", - розповів Шмигаль.

За його словами, станом на сьогодні причин перенесення виборів на одному з округів в Івано-Франківській області немає.

Також Шмигаль зауважив, що після проведення виборів у жовтні 2020 року спалахів захворювання на COVID-19 в Україні не було.

Доповнення

Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року. Всього зареєстровано 34 кандидати у народні депутати України.

Додамо, що у зв‘язку зі стійким погіршенням епідеміологічної ситуації “червоний” рівень вже діє на території Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Нагадаємо, в Україні зафіксували циркуляцію "британського" штаму коронавірусу, який є більш заразним, ніж звичайний. Цей варіант COVID-19 виявили у двох хворих з Івано-Франківської області.

Українські Національні Новини

Політика