shmigal-ne-zmig-vidpovisti-chi-bude-skasovano-drugiy-etap-medreformi-v-ukrayini

Шмигаль не зміг відповісти, чи буде скасовано другий етап медреформи в Україні

 • 15133 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Уряд має подивитись на те, що результат медичної реформи в Україні не призвів до краху в галузі. Про це у Верховній раді заявив кандидат на посаду прем’єр-міністра України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

Так, нардеп Тарас Батенко з групи "За майбутнє" зазначив, що підтримує позицію Президента Володимира Зеленського, який з трибуни сказав, що медреформу, її другий етап, "треба зупиняти, бо вона не на часі".

"Просимо вас вольовим рішенням зупинити другий етап медреформи і фактично наново його переглянути", - зазначив Батенко.

"Звичайно, ми маємо подивитись на те, що результат медичної реформи не призвів до краху в галузі. Ми говоримо сьогодні про людей, тому реформа має бути для людей, для медиків, і має принести відповідний результат. Над цим ми працюватимемо з першого дня з тим керівником міністерства і міністерством, з профільним комітетом. Будемо налаштовуватись на спільну роботу з ВР", - відповів на це Шмигаль.

Нагадаємо, раніше сьогодні під час виступу в парламенті Президент Володимир Зеленський заявив, що багато хто в Україні не готовий до другого етапу медреформи 1 квітня.

Українські Національні Новини

Політика