shmigal-obgovoriv-z-direktorom-mvf-vikonannya-strukturnikh-mayakiv-programi-stand-by

Шмигаль обговорив з директором МВФ виконання структурних “маяків” програми Stand-by

 • 22592 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив з директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером зміцнення фінансового співробітництва та виконання структурних “маяків”, що передбачені програмою Stand-by. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

“Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 20 листопада провів зустріч у форматі відеоконференції з Директором Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Альфредом Каммером. Сторони обговорили зміцнення фінансового співробітництва, процес провадження реформ в Україні та виконання структурних “маяків”, передбачених у Меморандумі України з МВФ за програмою Stand-by”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Прем’єр-міністр подякував Міжнародному валютному фонду за послідовну та незмінну підтримку в забезпеченні макрофінансової стабільності України.

“Підтримка Міжнародного валютного фонду — це є маркер стабільності для України, всього міжнародного фінансового середовища та банківського ринку. Наші з вами команди працюють практично щодня, і я дякую їм за фактично цілодобову роботу”, — сказав Денис Шмигаль.

Вказано, що Шмигаль висловив сподівання, що МВФ дасть позитивний сигнал про підтримку домовленостей між Україною та Європейською Комісією для виплати чергового траншу макрофінансової допомоги найближчим часом.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський чекає початку роботи місії МВФ в Києві та наступного траншу для України.

Також нагадаємо, експерт розповів, як покриватимуть дефіцит держбюджету без траншу МВФ.

Українські Національні Новини

Політика