shmigal-prokomentuvav-plitki-pro-svoyu-vidstavku-vidchuvayu-pidtrimku-i-prezidenta-i-bilshosti-fraktsiy

Шмигаль прокоментував плітки про свою відставку: відчуваю підтримку і Президента, і більшості фракцій

 • 11752 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що плітки про відставку завжди є, але наразі він відчуває підтримку і Президента, і більшості фракцій. Разом з ВР і "Слугами народу" вони напрацювали нову Програму дій уряду. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Стосовно умов, коли я піду у відставку – коли не виправдаю надії українців, я вже це казав здається в перший день після призначення. Стосовно інтриг, чуток, що хтось піде у відставку – на різних політичних рівнях ці чутки завжди є", - сказав Шмигаль.

За його словами, жодна країна світу не позбавлена політичних інтриг.

"Спокійно ставлюся до чуток, як чуток. Відчуваю підтримку і Президента, і більшості фракцій на сьогодні. Ми напрацювали спільний ось цей документ (Програма дій – ред.), це спільний продукт уряду і комітетів ВР і, зокрема, фракції "Слуга народу", - додав Шмигаль.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Дмитро Разумков не вважає, що Кабінет міністрів Дениса Шмигаля варто відправляти у відставку незважаючи на останні скандали, у яких опинились Міністерства внутрішніх справ та охорони здоров’я.

Українські Національні Новини

Політика