shmigal-rishennya-uryadu-nezminne-metro-maye-buti-zakritim

Шмигаль: рішення уряду незмінне – метро має бути закритим

 • 15792 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Попри скарги деяких людей та народних депутатів про недієвість закриття метро через великі скупчення людей в іншому громадському транспорті, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду наголосив, що метро залишатиметься закритим, і це один з головних кроків для збереження здоров’я та життя людей. Про це він написав в своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Закриття метро – один з головних кроків для збереження здоров’я та життя людей. Про це наголосив на засіданні Уряду. Щодня метрополітеном у двох містах України користуються приблизно 2 млн громадян. Якщо не спинити цей пасажиропотік, буде велика кількість захворювань. Це ціна слабкості і не прийнятого рішення щодо зупинки метро", - написав Шмигаль.

Він підкреслив, що Велика Британія та Іспанія, які обмежили рух метро, але не припинили його, мають найшвидші темпи поширення хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський метрополітен звернувся до пасажирів на карантині: я без вас сумую

"Рішення Уряду залишається незмінним, метро має бути закритим. Це один з найбільших ризиків зараження на коронавірусну інфекцію", - резюмував Прем’єр.

Нагадаємо, у Київській міській раді розповіли подробиці про зміни у роботі наземного транспорту, що допоможе замінити роботу метрополітену.

Українські Національні Новини

Політика