shmigal-rozrakhovuye-na-operativne-ukhvalennya-u-parlamenti-byudzhetu-2021

Шмигаль розраховує на оперативне ухвалення у парламенті Бюджету-2021

 • 11560 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Проект Державного бюджету на 2021 рік, який Кабінет міністрів сьогодні ухвалив і подав до Верховної Ради, є збалансованим та відповідає конкретним викликам сьогодення. Уряд розраховує на конструктивну співпрацю з парламентом та оперативне прийняття цього документа. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

"Сьогодні уряд подасть проект держбюджету на 2021 рік до Верховної Ради. Проект основного фінансового документа країни є збалансованим та відповідає конкретним викликам сьогодення. Основна увага: підтримка громадян та бізнесу, новий поштовх розвитку регіонів, продовження оновлення інфраструктури. В проекті бюджету збільшені як соціальна складова, так і видатки розвитку. Уряд розраховує на конструктивну співпрацю з парламентом та оперативне прийняття цього документа", - зазначив Шмигаль.

Голова Мінфіну Сергій Марченко зазначив, що проект Бюджету-2021 є реалістичним та збалансованим, ґрунтується на макроекономічному прогнозі, який було ухвалено урядом у липні цього року.

Нагадаємо, Кабмін схвалив та направив до ВР проект Бюджету-2021.

Українські Національні Новини

Політика