shmigal-sklikav-pozachergove-zasidannya-kabminu

Шмигаль скликав позачергове засідання Кабміну

 • 175236 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Позачергове засідання уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбудеться у середу, 26 листопада, ввечері, повідомили УНН у пресслужбі уряду.

"26 листопада під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбудеться позачергове засідання уряду. Початок орієнтовно о 17:00, час уточнюється", - повідомили в уряді.

Так, очікується, що на засіданні розглянуть питання затвердження Бюджету-2021 до другого читання і відправки до ВР на розгляд.

Також припускають, що можливий і розгляд питання про локдаун. 

"На 17:00 позачергове засідання Кабміну. Планують вводити локдаун? Або може бюджет? Перенесли на 18:00", - написав зокрема нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, 26 листопада зранку стало відомо, що Міністерство фінансів успішно завершило переговори з Міжнародним валютним фондом щодо проекту Державного бюджету на 2021 рік.

Перший заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк в коментарі УНН після цього зазначив, що проект Державного бюджету на 2021 рік буде внесено в парламент для другого читання до кінця поточного тижня.

Варто зазначити, що наразі уряд досі не направив до ВР доопрацьований до другого читання Державний бюджет на 2021 рік.

Українські Національні Новини

Політика