shmyhal-ta-pritsker-provely-zustrich-iz-amerykanskymy-biznesmenamy

Шмигаль та Пріцкер провели зустріч із американськими бізнесменами

 • 27414 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу на чолі з Пенні Пріцкер з метою залучення американських компаній та інвестицій в Україну в таких секторах, як енергетика, сільське господарство, оборонна промисловість, переробка сировини та ІТ.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та Пенні Пріцкер зустрілись з представниками американського бізнесу. Про це Шмигаль повідомив у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

Разом з Пенні Пріцкер провели важливу зустріч з американським бізнесом. Головна тема — це залучення американських компаній та інвестицій в Україну. Ми хочемо, аби США були одним із наших ключових партнерів не тільки в оборонній сфері, але також і в економічній.

– поділився очікуваннями Шмигаль.

Деталі

Шмигаль зауважив, що Україна має багато перспективних проєктів в енергетиці, аграрній галузі, ОПК, видобутку й переробці критичної сировини, а також ІТ.

Додамо, що експорто-імпортний банк США надає 3 млрд доларів для фінансування контрактів і проєктів в Україні.

Задля посилення економічної стійкості український прем’єр також запропонував американським партнерам створити наглядову раду для Урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій Ukraine Invest.

Запропонував нашим партнерам із США створити Наглядову раду для Урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій Ukraine Invest. Туди увійдуть керівники американських компаній. Це дозволить покращити нашу співпрацю, залучити нові американські інвестиції на наш ринок та сприятиме операційній роботі американських компаній в Україні на щоденній основі.

– пояснив Шмигаль.

Шмигаль зустрівся зі спецпредставницею США Пріцкер: обговорили посилення ППО та фінансову підтримку16.04.24, 18:15 • [views_0]