shmyhal-zustrivsia-zi-spetspredstavnytseiu-ssha-pritsker-obhovoryly-posylennia-ppo-ta-finansovu-pidtrymku

Шмигаль зустрівся зі спецпредставницею США Пріцкер: обговорили посилення ППО та фінансову підтримку

 • 17779 переглядiв

Під час свого візиту на весняні зустрічі МВФ та Світового банку прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся зі спеціальним представником США Пенні Пріцкер, щоб обговорити залучення американських інвестицій, фінансову підтримку, конфіскацію російських активів, ситуацію в енергетичному секторі та посилення протиповітряної оборони України.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в рамках візиту в межах візиту на Spring Meetings МВФ і Світового банку зустрівся зі спецпредставницею США з економічного відновлення України Пенні Пріцкер. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави українського уряду в Telegram.

Деталі 

За словами Шмигаля, головна тема зустрічі - залучення американських інвестицій. Також прем'єр планує зустріч із представниками  щодо перспективних проєктів в Україні.

Для української перемоги важлива підтримка економіки з боку США — Пріцкер22.01.24, 04:01 • [views_0]

У Чикаго проводимо зустріч зі спецпредставницею США з економічного відновлення України Пенні Пріцкер. У межах візиту також обговоримо фінансову підтримку, конфіскацію російських активів, ситуацію в енергетиці та посилення української ППО

- розповів Шмигаль. 

Нагадаємо

Заступник керівника ОП Ігор Жовква заявив, що відносини між Києвом та Вашингтоном лишаються стабільно партнерськими. США залишаються найнадійнішим стратегічним партнером України.