sholts-yevropeyska-ukrayina-naykrascha-vidpovid-moskvi

Шольц: європейська Україна - найкраща відповідь москві

 • 1322116 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив сьогодні, що європейська Україна - найкраща відповідь москві, пише УНН з посиланням на Sky TG24.

Цитата

«Важливо підготувати майбутнє нової України просто зараз. Європейська, демократична, процвітаюча Україна — це найкраще, що ми можемо протиставити путінській ревізіоністській політиці та політиці, що суперечить міжнародному праву», - заявив канцлер Олаф Шольц, виступаючи на пленарному засіданні Європарламенту з нагоди Дня Європи.

Деталі

Канцлер Німеччини також наголосив, що закон сильнішого не повернеться до Європи.

«Ніхто з нас не хоче повертатися до тих часів, коли у Європі діяв закон найсильнішого. Коли менші країни мали підкорятися більшим. Коли свобода була привілеєм небагатьох, а не правом для всіх», - сказав Шольц.

«Перефразуючи Оскара Вайльда, - продовжив Шольц, - "майбутнє належить тим, хто бачить можливості до того, як вони стануть очевидними". Це просто не відноситься до ностальгіків. І точно не до ревізіоністів, які мріють про національну славу чи жагу до імперської влади. За таке безглуздя могутньої держави-сусіда українці платять життям».

Нагадаємо

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що ЄС має прискорити процес інтеграції оборонної промисловості та спільних закупівель боєприпасів для України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Шольц: європейська Україна - найкраща відповідь москві

     • 1322116 переглядiв

    У Румунії стартували навчання Сил спецоперацій Junction Strike 2023

     • 860447 переглядiв