shovkovskiy-natyaknuv-na-konflikti-vseredini-dinamo

Шовковський натякнув на конфлікти всередині "Динамо"

 • 19382 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Легендарний воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський припустив, що в столичному клубі існують певні внутрішні проблеми у вигляді конфліктів, передає УНН із посиланням на FootballHub.

Шовковський уточнив, що коментувати гру "Динамо" з його боку — недоречно. І додав, що це його рідний клуб, долею якого він переймається.

"Ви знаєте, я не можу коментувати зараз гру "Динамо". Для мене це рідний клуб, я тут виріс і всю свою кар'єру відіграв, і я переживаю за те, що відбувається всередині клубу. Це все, що я можу сказати. Але це некоректно з мого боку щось говорити", – заявив він в інтерв'ю виданню "FootballHub".

Як писав УНН, “Динамо” опинилося у центрі міжнародного скандалу через невиплату платежу солідарності за трансфер футболіста Андрія Ярмоленка до німецької “Боруссії”. 

Так, за цим фактом ФІФА розпочала дисциплінарне провадження та скерувало запит на гроші у розмірі понад 300 тис. євро до німецького ФК. Вказані гроші ФК “Динамо” ще два роки тому мав сплатити чернігівській спортивній школі “Юність”, яка виховувала Ярмоленка, проте клуб цього так і не зробив.

Ба більше, за фактом можливого шахрайства з солідарним платежем за Ярмоленка, столична поліція розслідує кримінальне провадження

Українські Національні Новини

Спорт