shovkovskiy-pro-rishennya-uyefa-proti-ukrayini-takiy-futbol-nam-tochno-ne-potriben

Шовковський про рішення УЄФА проти України: такий футбол нам точно не потрібен

 • 16935 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Асистент головного тренера Збірної України Олександр Шовковський емоційно відреагував на рішення УЄФА про технічну поразку "синьо-жовтих". Про це Шовковський написав у своєму Facebook, передає УНН.

"Найгучніша перемога збірної Швейцарії або Такий футбол нам точно не потрібен!!!" – написав він.

Нагадаємо, матч 6-го туру Ліги націй "Швейцарія-Україна" був запланований на 17 листопада у місті Люцерн. Гра не відбулася за рішенням місцевої влади, тому як "ковід"-тести за день до поєдинку показали позитивні результати у трьох українських збірників. Провести повторний тест їм та іншим членам української команди санітарний лікар швейцарського кантону Люцерна відмовився. Натомість помістив усю нашу збірну на карантин.

18 листопада у проханні протестувати гравців збірної України швейцарці знову відмовили, як і не дозволили вийти на поле здоровим футболістам. Таких у команді Шевченка було 13 осіб. Після повернення до Києва, усі збірники і представники делегації УАФ пройшли тестування на "ковід" у сертифікованій УЄФА лабораторії. І всі без винятку отримали негативні результати.

Сьогодні, 25 листопада, Апеляційний комітет УЄФА вирішив визнати, що матч Швейцарія — Україна не відбувся з вини збірної України з футболу, та зарахувати їй технічну поразку з рахунком 0:3. В УАФ заявили про наміри оскаржити рішення УЄФА у Спортивному арбітражному суді в м. Лозанна.

Українські Національні Новини

Спорт