shpits-orakul-yakiy-sprognozuvav-peremozhtsiv-pershogo-turu-viboriv-zaviv-storinku-v-instagram

Шпіц-оракул, який спрогнозував переможців першого туру виборів, завів сторінку в Іnstagram

 • 29938 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Собака на ім’я Дізель, який вказав переможців першого туру на виборах президента України, отримав власну сторінку в Іnstagram, повідомляє УНН.

"Добре, хлопці, це мій перший пост в Insta. Будь ласка, допоможіть мені відчути себе тут більш комфортно, адже я хочу звичайно поділитися з тобо моїм життям, але мені страшно", - йдеться під першим фото Дізеля.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ok,guys,this is my first Insta post.Please, help me to feel more comfortable here, coze i wont to share with u my life,but scared

Посмотреть эту публикацию в Instagram

I love making photos! If ma Ma asks me to seat and smile, i’m smiling ))) #pomeranian #littledog #pom #spitz #dog #liketime #kyiv #love

Публикация от DIESEL POMERANIAN (@diesel_pomeranian)

Нагадаємо, за кілька днів до голосування на виборах президента 31 березня, маленький оракул назвав переможців.

Для заходу були підготовлені три однакові миски для корму і собачі консерви. А також фотографії трьох лідерів президентських перегонів, а саме Володимира Зеленського, Юлії Тимошенко та Петра Порошенка. Після початку експерименту, пухнастик одразу попрямував до миски з фотографією лідера майже усіх соціологічних опитувань – Володимира Зеленського. Варто зазначити, що одразу після того, як Дізель "впорався" з мискою Зеленського, він перемістився до тарілочки з зображенням Петра Порошенка. Юлія Тимошенко стала третьою у рейтингу вподобань оракула.

Незабаром УНН планує повторити цей невеличкий експеримент, а поки пропонуємо вам підписатися на сторінку Дізеля. Він зрадіє.

Українські Національні Новини

Мультимедіа