shveytsariya-skasuvala-maskoviy-rezhim

Швейцарія скасувала масковий режим

 • 19729 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У Швейцарії відсьогодні послаблюють карантинні обмеження. Скасовується вимога носіння масок та дотримання дистанції під час культурних та спортивних заходів. Про це пише УНН з посиланням на The Local.

Деталі

До переліку послаблень входить скасування вимоги роботи вдома, обмеження кількості людей, які можуть сидіти за столом у приміщенні.

Відсьогодні дозволяються масові заходи, на яких присутні 10 тисяч людей, за умови, що учасники вакциновані і мають COVID-сертифікати або одужали після COVID-19, чи мають негативний результат тесту на коронавірус. Однак заходи, де присутні менше тисячі осіб сертифікатів не вимагають.

Університети та професійні училища повертаються до очного навчання. Крім того, швейцарський уряд полегшив в’їзд до Швейцарії, в тому числі з країн, що не входять до ЄС. Мандрівникам не доведеться йти на карантин або проводити ПЛР-тести, якщо вони не з регіону, де варіанти широко поширені.

Тим часом швейцарський сертифікат COVID зараз проходить процедуру автентифікації в ЄС. Загалом у Швейцарії зафіксували 702,507 випадкіяв коронавірусу, 10,882 особи померли.

Нагадаємо

Влада Швейцарії планує розпочати вакцинувати підлітків від 12 до 15 років з наступного тижня.

Українські Національні Новини

Новини Світу