shveytsariya-vidmovila-abramovichu-u-dozvoli-na-prozhivannya-cherez-zagrozu-bezpetsi

Швейцарія відмовила Абрамовичу у дозволі на проживання через загрозу безпеці

 • 10707 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Швейцарія відмовила російському мільярдерові Роману Абрамовичу в отриманні посвідки на проживання з побоювань, про які заявила швейцарська поліція, що його перебування в країні може бути "загрозою громадській безпеці" і завдати "репутаційних збитків". Про це пише The Guardian, передає УНН.

Як зазначає видання, про це стало відомо після статті медіахолдингу Tamedia у вівторок, що стало можливим після програшу Абрамовичем суду для запобігання публікації інформації про причини його нездатності отримати дозвіл на проживання у Швейцарії.

Вказано, що Абрамович подав заявку на отримання посвідки на проживання у цій країні у липні 2016 року, "сподіваючись зробити гірськолижний курорт Верб'є своїм офіційним домом". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрамовичу відмовили у продовженні британської візи

"Проте, після детального розгляду справи одного з найбагатших людей світу, у поліції виникла низка запитань. За даними Tamedia, поліція повідомила, що Абрамович відомий через "підозри у відмиванні грошей та ймовірні контакти з кримінальними організаціями". Вони також стверджували, що є підстави вважати, що "активи заявника, принаймні частково, нелегального походження", - пише видання.

У червні 2017 року Абрамович відкликав заявку.

Раніше Абрамович завершив процес отримання громадянства Ізраїлю

Українські Національні Новини

Новини Світу