shveytsariya-vidmovila-u-vizi-predstavniku-okupatsiynoyi-vladi-krimu

Швейцарія відмовила у візі представнику окупаційної влади Криму

 • 7228 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У Москві висловили жаль через відмову влади Швейцарії у видачі візи так званному заступнику міністра освіти, науки і молоді анексованого Росією Криму Айдеру Аблятіпову. У МЗС Росії у понеділок, 24 вересня, повідомили, що "розчаровані рішенням влади Швейцарії". Про це повідомляє УНН з посиланням на DW. 

Аблятіпов планував взяти участь в роботі 39-ї сесії Ради ООН з прав людини в Женеві і пройшов відповідну процедуру офіційної реєстрації, повідомили в російському міністерстві.

"Жалкуємо, що в Швейцарії, де не тільки проводяться засідання Ради, але і розташовані штаб-квартири інших численних міжнародних організацій і організацій системи ООН, не прислухалися до наших звернень і позбавили російського представника права поділитися своїми оцінками і донести до авторитетної праволюдської структури реальну картину того, що відбувається на півострові Крим", - заявили у МЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Грузію не пустили російських журналістів

Як повідомляв УНН, Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи щодо фізичних та юридичних осіб РФ, діяльність яких підриває або загрожує територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на шість місяців, до 15 березня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика