shveytsariya-zakriye-chastinu-povitryanogo-prostoru-pered-samitom-putina-i-baydena

Швейцарія закриє частину повітряного простору перед самітом Путіна і Байдена

 • 12578 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Уряд Швейцарії вводить часткове обмеження на використання повітряного простору країни в зв'язку із запланованим самітом президентів США Джо Байдена та Росії Володимира Путіна, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення на сайті Федеральної ради (уряду) країни.

Цитата:

"З метою забезпечення належної безпеки під час зустрічі в Женеві між президентом США Джо Байденом і президентом Росії Володимиром Путіним Федеральна рада затвердила тимчасове обмеження на використання повітряного простору в районі Женеви з 15 по 17 червня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Використання повітряного простору в зоні над площею Націй у Женеві буде обмежено з вівторка, 15 червня 2021 року, 8:00 за місцевим часом до четверга, 17 червня 2021 року, до 17:00 за місцевим часом. На комерційні рейси до та з міжнародного аеропорту Женеви обмеження не поширюються. За дотриманням обмежень стежитимуть швейцарські ВПС.

До Женеви також додатково направлять до 1 тис. військовослужбовців. Зокрема, збройні сили будуть нести відповідальність за захист представників іноземних країн. Додаткові заходи безпеки вживає й влада кантону.

Доповнення

Саміт президентів Росії і США відбудеться на віллі Ла Гранж у Женеві 16 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу