shvydko-yak-u-las-vehasi-fedorov-anonsuvav-shliub-po-videozviazku-v-dii

"Швидко, як у Лас-Вегасі": Федоров анонсував шлюб по відеозв'язку в "Дії"

 • 34373 переглядiв

Відтепер українці можуть укладати шлюб за допомогою відеодзвінка через додаток "Дія", що дозволяє парам, розлученим війною, легально одружитися - працівник РАЦСу проводитиме церемонію дистанційно, а документи завірятиме цифровим підписом.

Українці зможуть укладати шлюб за допомогою відеозв'язку через додаток "Дія", що дозволяє парам, розлученим війною, легально одружитися - працівник РАЦСу проводитиме церемонію дистанційно, а документи завірятимуться цифровим підписом. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у суботу, пише УНН.

Деталі

"Шлюб по відеозв'язку в "Дії" - уряд підтримав постанову. Українці зможуть одружуватися просто в застосунку. Це особливо актуально для військових та пар, які через війну перебувають на відстані. Одружувати наречених по відеозв'язку буде працівник ДРАЦСу, а документи вони засвідчать Дія.Підписом", - написав Федоров у Telegram.

Урядовець наголосив, що це буде прорив у сфері державних послуг. "Такого немає ніде у світі. Швидко, як у Лас-Вегасі, зручно і просто, як усе інше в Дії", - вказав він.

14.02.24, 19:18 • [views_0]

Юлія Шрамко

Суспільство