sidney-gotuyetsya-do-dovgotrivalogo-lokdaunu

Сідней готується до довготривалого локдауну

 • 21144 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Найбільше місто Австралії, Сідней, готується до тривалого локдауну, оскільки чиновники попереджають, що нові щоденні випадки, ймовірно, будуть зростати через трансмісивний варіант “дельта”. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Нові інфекції зростають щодня, незважаючи на те, що місто, в якому проживає п’ята частина 25-мільйонного населення Австралії, пішло на локдаун більше двох тижнів тому.

Прем'єр-міністр штату Новий Південний Уельс Гледіс Береджиклян зазначила, що локдаун буде продовжено після запланованої дати закінчення 16 липня, якщо ситуація не покращиться.

Карантинні заходи були посилені протягом вихідних, обмежуючи мешканців не більше 10 км від будинку для фізичних вправ. Відпочинок на свіжому повітрі обмежився двома людьми, і лише одна людина в домогосподарстві може виходити з дому щодня, купуючи необхідне.

Загалом в австралії зафіксували 31,216 випадків коронавірусу, 911 людей померли.

Нагадаємо

У Сіднеї та деяких прилеглих районах був введений жорсткий двотижневий карантин через спалах COVID-19. Австралія зафіксувала першу смерть від COVID-19 в 2021 році.

Українські Національні Новини

Новини Світу