sigaretna-sprava-na-odeschini-odin-z-figurantiv-perekhovuyetsya-zakordonom

"Сигаретна справа" на Одещині: один з фігурантів переховується закордоном

 • 9834 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Керівник підприємства, якому були передані тютюнові вироби, наразі переховується за кордоном. Про це УНН повідомили у прес-службі САП. 

"Керівник підприємства, якому були передані тютюнові вироби, наразі переховується за кордоном", - повідомили у САП. 

Як повідомляв УНН, екс-керівнику поліції Одещини повідомлено про підозру. Затриманого екс-керівника поліції Одещини везуть до Києва

Колишньому начальникові поліції Одещини інкримінують причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Мова йде про контейнери з сигаретами, що прибули до Одеського морського торговельного порту з Лівану у 2017 році. В рамках кримінального провадження щодо контрабанди слідчими були проведені обшуки в результаті яких у цих контейнерах були виявлені понад 3,5 млн пачок цигарок, які були вилучені та передані на відповідальне зберігання приватній компанії. Надалі ці цигарки, за змовою співробітників правоохоронних органів, були передані на реалізацію третім особам без митного оформлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП