sili-oboroni-pivdnya-alterantivni-shlyakhi-okupantiv-vid-vognevim-kontroli-zsu-tri-pontonni-perepravi-znischeno

Сили оборони Півдня: альтерантивні шляхи окупантів під вогневим контролем ЗСУ, три понтонні переправи - знищено

 • 100012 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Всі логістичні шляхи на півдні України тримаються під контролем ЗСУ, тому окупанти, крім використання мостів, намагаються будувати понтонні, поромні та баржеві переправи для техніки і боєприпасів. Про це на брифінгу повідомила начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

«Ми не даємо ворогу використовувати інфраструктуру в своїх інтересах. Ті ураження, що були нанесені по об'єктах, достатні для того, щоб не використовувати ці об’єкти. Але окупанти, визнаючи всі ризики для життя, продовжують випробувальними і специфічними шляхами частково переправляти важку техніку і боєприпаси. Наслідком чого стало руйнування певних секцій мостів, оскільки вони не витримали навантаження. На даний момент логістичні шляхи є непроїзними, тому вони налаштовують альтернативні шляхи: поромні, понтонні та баржеві переправи. Їх ми теж тримаємо під вогневим контролем, вже три понтонні переправи знищено», – повідомила Гуменюк.

Також вона додала , що зі свідчень полонених стає зрозуміло, що ворог почав усвідомлювати відсутність перспектив у війні. А взаємини із командуванням підрозділів, що знаходяться на передовій, стають все більше розхитаними і деморалізованими.

Нагадаємо

ЗСУ у Херсонській області знищили ворожий склад боєприпасів в районі Томиної Балки та понтонну переправу поблизу села Львове.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП