sili-oos-na-donbasi-z-boyem-zakhopili-zbroyu-v-tilu-protivnika

Сили ООС на Донбасі з боєм захопили зброю в тилу противника

 • 13940 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил на Донбасі захопили зброю - три міномети - під час рейду в тил противника. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ООС.

Як зазначається, впродовж останніх тижнів неспокійною залишається обстановка в районі населеного пункту Мар’їнка. Противник, з настанням темної пори доби вів прицільний вогонь по українських захисниках із зброї заборонених калібрів, додали в штабі ООС.

"Врешті один із підрозділів, що обороняється в районі Мар’їнки, здійснив рішучий рейд в тил противника. В ході короткого бою було захоплено три ворожих міномета з яких по наших позиціях постійно вів вогонь ворог", - йдеться у повідомленні.

Зброю доставили на українські позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил немає, додали у прес-центрі.

"Наразі дані зразки озброєння переміщуються в район відведення, який чітко визначений мінськими домовленостями, де буде здійснено їх подальше вивчення. Командир підрозділу та його підлеглі, що брали участь у рейді, представлені до державних нагород", - вказали у прес-центрі ООС.

Нагадаємо, за минулу добу, 15 травня, бойовики 45 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП