siloviki-rf-proveli-obshuki-okupatsiynoyi-vladi-sevastopolya-zmi

Силовики РФ провели обшуки окупаційної влади Севастополя - ЗМІ

 • 9585 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Російські силовики 17 січня провели обшуки окупаційної влади Севастополя. Про це повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

"Російські силовики 17 січня провели обшуки в Головному контрольному управлінні Севастополя і провели виїмку документів", - пише видання.

За даними видання, операція пов'язана з "навмисним банкрутством Севастопольського морського порту і нелегальною діяльністю на території підприємства". Мова йде про великі обороти чорної готівки і спробах зробити банкрутом стратегічний державний об'єкт. При цьому ниточки тягнуться до діючого губернатору Овсянникову. Перевірку провів колишній співробітник Рахункової палати, а нині так званий начальник Головного контрольного управління Севастополя Сергій Єлізаров.

У той же час сайт окупаційного російського уряду Севастополя повідомляє, що так званому російському главі Севастополя Дмитру Овсянникову запропонували звільнити чиновника з Москви Сергія Єлізарова через нібито приховування доходів. ЗМІ пов'язують це з тим, що Єлізаров провів перевірку в уряді міста.

Як повідомили джерела видання, знайомі з ходом цієї справи, перевірка щодо ряду чиновників окупаційного уряду Севастополя "велася протягом останнього місяця". Зокрема, опитувалися свідки і інші особи, знайомі з роботою ГУП ГС "Севморпорт".

За даними видання, Дмитро Овсянников перервав свою участь в поїздці російської делегації до Сирії і терміново полетів з Дамаска.

Російські силовики і окупаційний уряд Севастополя офіційно не коментують інформацію про проведення обшуку.

Як повідомляв УНН, в окупованому Криму, у селищі міського типу Роздольне, пройшли обшуки у будинках кримських татар.

Нагадаємо, за роки анексії Криму Росія вивезла з півострова не менше мільйона археологічних артефактів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП