simya-toma-petti-suditsya-za-yogo-pisni

Сім'я Тома Петті судиться за його пісні

 • 12138 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Вдова відомого музиканта Тома Петті судиться з дочкою через новий збірник з каталогу покійного співака і автора пісень. Про це повідомляє УНН з посиланням на NBC News.

Дана Йорк Петті подала клопотання у вівторок до суду у справах про спадщину в Лос-Анджелесі, в якому вона стверджує, що дочка Петті Адрія спробувала захопити контроль над майном.

Нагадаємо, Петті помер 2 жовтня 2017 року від випадкового передозування наркотиків. Розтин виявив суміш фентанілу, оксикодону, ксанаксу та інших ліків в його організмі. Йому було 66 років, і він тільки закінчив тур зі своєю групою Heartbreakers з трьома аншлаговими шоу в Hollywood Bowl.

З тих пір було випущено дві збірки. Reprise Records випустили коробковий набір "Американський скарб" у вересні минулого року, за яким послідував альбом Best of all в лютому.

Є плани щодо подальших випусків, перш за все альбом під назвою "Wildflowers - All The Rest", який буде включати невипущені треки з сесій запису "Wildflowers", і який буде приурочено до 25-річчя альбому.

Однак ці плани зараз знаходяться під загрозою, оскільки спадкоємці Петті борються в суді. У Петті - дві дочки, Адрія і Аннака, від шлюбу з Джейн Петті, який розпався в 1996 році. Він одружився з Даною Йорк Петті в 2001 році.

Українські Національні Новини

Культура