sin-dzho-baydena-zalishaye-radu-direktoriv-kitayskoyi-kompaniyi

Син Джо Байдена залишає раду директорів китайської компанії

 • 10118 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Хантер Байден, син колишнього віце-президента США Джо Байдена, йде з ради директорів великої китайської компанії BHR. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Як заявив адвокат Джордж Месайрес, Хантер Байден "займався бізнесом самостійно і незалежно", однак 31 жовтня покине пост керівника BHR, щоб уникнути конфлікту інтересів у разі, якщо його батька оберуть президентом в 2020 році.

За словами Месайреса, Хантер не обговорював своє рішення з Джо Байденом.

У квітні 2019 року Хантер Байден після п'яти років роботи перестав співпрацювати з українською нафтогазовою компанією Burisma Holdings.

"Не дивлячись на ретельне розслідування, правоохоронні органи ні в США, ні за кордоном жодного разу не заявляли, що Хантер за цих п'ять років роботи коли-небудь був замішаний в якихось провинах", - сказав Месайрес.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп звинувачує Джо Байдена в тому, що він перешкоджає розслідуванню щодо української компанії, пов'язаної з Хантером Байденом.

Згідно з опитуваннями, у Джо Байдена найбільш сприятливі шанси стати офіційним кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах 2020 року.

Розмова Трампа з президентом України Володимиром Зеленським про можливе розслідування щодо обох Байденом викликала гостру критику в США, конгресмени-демократи почали підготовку до імпічменту Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу