sin-shumakhera-debyutuvav-za-kermom-bolida-ferrari

Син Шумахера дебютував за кермом боліда Ferrari

 • 10545 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Син семиразового чемпіона світу Міхаеля Шумахера Мік дебютував за кермом боліда Ferrari в рамках офіційної тестової сесії в Бахрейні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Формули-1 в Тwitter.

Згідно із повідомленням, Мік Шумахер для тестів обрав бортовий номер 29 і виїхав на трасу за кермом сучасного боліду Ferrari SF90.

Раніше він вже виводив на трасу болід Формули - 1 Benetton-Ford B194, на якому його батько виграв свій перший титул чемпіона в сезоні 1994 року.

Зазначимо, що тести Формули - 1 на трасі Сахіребудут в Бахрейні триватимуть протягом двох днів. Завтра, 3 квітня, Мік продовжить тести в іншій команді - за кермом Alfa Romeo C38. У 2018 році Шумахер-молодший став чемпіоном європейської Формули - 3. На минулих вихідних він дебютував у Формулі - 2, двічі заробивши очки - зайнявши восьме і шосте місце. На даний момент він є учасником молодіжної програми Ferrari.

Нагадаємо, батько Міка виступав за Ferrari 11 сезонів і ставав семиразовим чемпіоном Формули-1.

У даний час Шумахер-старший відновлюється після серйозної травми, отриманої наприкінці грудня 2013 року під час падіння з гірських лиж.

Як повідомляв УНН, гоночний директор “Формули-1” Чарлі Уайтінг помер в Мельбурні у віці 66 років.

A Schumacher. A Ferrari. @SchumacherMick drives out for the first time for @ScuderiaFerrari #F1Testing pic.twitter.com/xGnrYBCUsr

— Formula 1 (@F1) 2 квітня 2019 р.

Українські Національні Новини

Спорт