sinoptiki-dali-prognoz-pogodi-do-seredini-tizhnya-znovu-temperaturni-goydalki

Синоптики дали прогноз погоди до середини тижня: знову температурні гойдалки

 • 20825 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. В Україні до середини тижня очікуються перепади температури: тоді як 24 лютого вона дещо знизиться, 25 лютого підвищиться на 3-5 градусів тепла, часом сніжитиме. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Завтра переважно без опадів, лише на сході країни невеликий сніг; температура у північно-східних областях протягом доби 10-15° морозу; на решті території вночі 2-8° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, у західних областях 4-9° тепла.

24 лютого у більшості північних та центральних областей невеликий сніг та дощ, на решті території, 25 лютого в Україні без істотних опадів; температура 24 лютого дещо знизиться, 25 лютого підвищиться на 3-5°.

На дорогах країни місцями ожеледиця, на Правобережжі подекуди туман.

На Київщині завтра без опадів; на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-4° морозу.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови спостерігалися на заході, центрі та півночі, згодом - південніше, і характеризувалися випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря. З суботи, 13 лютого, опади поступово почали припинятися. Минулого тижня в Україні спостерігалися міцні морози.

На початку цього тижня в Україні синоптики обіцяють до 11° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство