sinoptiki-dali-prognoz-pogodi-na-zavtra-14

Синоптики дали прогноз погоди на завтра

 • 32674 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Завтра у південній частині та на Прикарпатті пройдуть помірні дощі, в Карпатах з мокрим снігом, в п'ятницю у північних і центральних областях, в суботу на заході країни та в Криму місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер північно-східний, 5-12 м/с. Про це УНН повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

"Завтра у південній частині та на Прикарпатті пройдуть помірні дощі, в Карпатах з мокрим снігом, в п'ятницю у північних і центральних областях, в суботу на заході країни та в Криму місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер північно-східний, 5-12 м/с. У східних областях, на Чернігвщині та Сумщині вночі сильні заморозки у повітрі 0-3°, температура вдень 7-14° тепла; на решті території температура вночі 1-6° тепла, найближчої ночі у північних та центральних областях, 19-20 квітня на більшій частині території країни на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, вдень 10-16° тепла, на Закарпатті до 20°", - повідомили синоптики.

На Київщині завтра без опадів. Вітер північно-східний, помірний. Температура вночі 1-4° тепла, по області на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, вдень 12-15° тепла.

Як повідомляв УНН, на вихідних в Україні переважно без опадів, лише вдень 21 квітня в західній частині, місцями і в північних областях короткочасний дощ.

Українські Національні Новини

Суспільство