sinoptiki-doschoviy-tsiklon-zatrimayetsya-v-ukrayini-na-vikhidni

Синоптики: дощовий циклон затримається в Україні на вихідні

 • 21599 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. У найближчі три доби погоду в Україні буде визначати циклон з Чорного моря, Україну чекають дощові вихідні. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"У найближчі три доби в Україні пройдуть короткочасні дощі з грозами. На півдні країни - подекуди з градом. Завтра Одещина, Миколаївщина, Вінниччина. У вихідні дні, у суботу та початок неділі, у південних та подекуди центральних областях місцями сильні дощі, лише північний схід країни (Чернігівська, Сумська, Харківська, північна половина Луганської області) без опадів всі ці дні", - повідомили в гідрометцентрі.

Вітер очікується східний та північно-східний, 7-12 м/с. На півдні та у Приазов'ї, а також у західних областях при грозах пориви вітру 15-20 м/с.

"Температура - західна частина більш прохолодна. Найбільше тепла – частина (України - ред.) без дощів. Завтра в західних областях вночі 9-14 градусів, вдень 18-23, на решті території вночі 13-18 градусів, вдень 22-27. У вихідні дні нічні температури більш прохолодні, 10-15 градусів тепла, денні температури 19-24, вихідні 16-21 градус", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Як уточнили у відомстві, циклон почне відступати з 10 вересня. Вже з 11-го вся Україна буде під впливом поля підвищеного тиску, антициклону. Слід очікувати малохмарну погоду, без опадів. Денні температури трішки підвищаться, на 3-5 градусів та будуть в межах 20-25 градусів.

Нагадаємо, у п'ятницю, 7 вересня, на півдні України в окремих районах очікується град, загалом же завтра по Україні очікуються грози та сильні дощі.

Українські Національні Новини

Суспільство