sinoptiki-obitsyayut-pidvischennya-temperaturi-do-seredini-tizhnya

Синоптики обіцяють підвищення температури до середини тижня

 • 12544 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. До середини тижня по Україні місцями очікується мокрий сніг, вранці - тумани, на дорогах - ожеледиця. Холодніше буде на сході країни - місцями до 11 градусів морозу, на решті території - до 7 градусів тепла, а 24 грудня - підвищення температури на 2-5°. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"Завтра у Приазов'ї невеликий сніг, вдень в більшості західних областей невеликий дощ, в горах з мокрим снігом, на решті території без опадів, вночі та вранці на заході країни місцями туман; в наступні дві доби в більшості областей часом мокрий сніг та дощ, подекуди, крім заходу та півдня, ожеледь, на дорогах ожеледиця", - повідомили синоптики.

Температура у східній частині вночі 4-11° морозу, вдень 1-6° морозу; на решті території 22-23 грудня вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті 3-7° тепла, 24 грудня підвищення температури на 2-5°.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. Так, 15-16 листопада сніжило на півночі та сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. На ранок 22 листопада в Україні на Лівобережжі намело до 12 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, першому снігу вже змогли порадіти і жителі Луцька, Львова, Рівного та Ужгорода. А вже у перший день зими сніг випав ще у низці областей.

Українські Національні Новини

Суспільство