sinoptiki-prognozuyut-rizkiy-stribok-vid-moroziv-do-poteplinnya-do-kintsya-tizhnya

Синоптики прогнозують різкий стрибок від морозів до потепління до кінця тижня

 • 19222 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. До кінця поточного тижня нічні тріскучі морози, які досягали 26° нижче нуля, послабшають місцями на 16 градусів - і максимально становитимуть 10° з позначкою "мінус". Удень потепліє до +11°. Опади прогнозують лише місцями по країни. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, 21 січня у північних, північно-східних областях та в Карпатах невеликий сніг, на решті території без опадів; температура у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях вночі 15-20°, на крайньому сході країни до 26° морозу, вдень 3-8° морозу, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму вночі 0-6° морозу, вдень 2-7° тепла, на решті території вночі 7-12° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

В наступні дві доби, 22-23 січня, за прогнозом, переважно без опадів, лише в Карпатському регіоні невеликий дощ з мокрим снігом; температура вночі від 1° тепла до 6° морозу, на Луганщині 22 січня до мінус 10°, вдень 1-6° тепла, на заході та півдні країни 6-11°.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. Також морози "вдарили" в Україні минулого тижня.

Українські Національні Новини

Суспільство