sinoptiki-prognozuyut-znizhennya-temperaturi-sche-tsogo-tizhnya

Синоптики прогнозують зниження температури ще цього тижня

 • 19960 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. В Україні стане холодніше вже у п'ятницю, 8 січня - зниження температури прогнозується на 2-4 градуси. При цьому 6-8 січня по країні пройдуть дощі зі снігом, а вже у п'ятницю - очікується ожеледь та ожеледиця. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, 6 січня у західних, північних та центральних областях невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів; температура вночі від 3° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла, у південній частині 7-12° тепла.

7 січня в більшості областей помірні дощі, подекуди з мокрим снігом, у південних та центральних областях місцями значні опади; температура вночі та вдень 0-5° тепла, на півдні вдень 6-11° тепла.

8 січня у північних, східних, вночі і центральних областях сніг та дощ, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, на решті території без опадів; зниження температури на 2-4°.

7 січня у південних та східних областях, 8 січня в Україні місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. Так, 15-16 листопада сніжило на півночі та сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. На ранок 22 листопада в Україні на Лівобережжі намело до 12 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, першому снігу вже змогли порадіти і жителі Луцька, Львова, Рівного та Ужгорода. А вже у перший день зими сніг випав ще у низці областей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ за добу понад 60 випадків захворювання на COVID-19

     • 11458 переглядiв

    У МВС за добу виявили ще понад 250 випадків COVID-19

     • 12373 переглядiв