sitnik-u-nas-zabrali-duzhe-nabagato-sprav-na-finalniy-stadiyi

Ситник: у нас забрали дуже набагато справ на фінальній стадії

 • 14435 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. У Національного антикорупційного бюро забрали багато справ на фінальній стадії розслідування. Про це під час брифінгу розповів директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, передає кореспондент УНН.

"Дуже багато справ, які в нас забрали на фінальній стадії. В останні дні Луценко забирав практично всі справи. Наприклад, справа по Березкіну. Депутат, фінальна стадія, забрали і передали в поліцію. Справа щодо VAB Банку, щодо Бахматюка. Забрали, передали в поліцію, закрили", - розповів Ситник.

Директор НАБУ додав, що зараз завдяки наявності політичної волі в Генерального прокурора ці всі процеси відмотуються і ідуть затримання по справах, притягнення до відповідальності.

"Я порахував, після того як була зустріч з Президентом у травні, у мене і Холодницького, в середньому, кожні три дні оголошуємо комусь підозри. І це досить високопоставлені суб’єкти: і міністри, і заступники міністрів, члени парламенту, керівники відомств, судді і багато інших. Зараз дійсно момент істини", - додав Ситник.

Нагадаємо, Рябошапка і Ситник затвердили співпрацю між ГПУ та НАБУ.

Українські Національні Новини

Політика