situatsiya-na-bakhmutskomu-napryamku-zalishayetsya-napruzhenoyu-ale-kontrolovanoyu

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, але контрольованою

 • 249721 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. На Бахмутському напрямку ситуація залишається напруженою, проте контрольованою. Росіяни не полишають спроб прорвати українську оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сухопутні війська ЗС України.

Цитата

«Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, проте контрольованою. Ворог не полишає спроб прорвати нашу оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що українські захисники героїчно тримають місто та завдають значних втрат силам противника.

«Мужні піхотинці 24-ї, 28-ї, 54-ї, 56-ї та 57-ї бригад разом із побратимами з 93-ї та 4-ї бригади оперативного призначення, а також іншими силами оборони пліч-о-пліч тримають фронт не залишаючи ворогові шансів на успіх», - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що генерал-полковник Олександр Сирський постійно знаходиться на лінії фронту разом з підпорядкованими підрозділами. Спільно з командирами вони узгоджують дії котрі завадять ворогу реалізувати свої плани.

Командувач Східного угруповання військ відзначив кращих захисників за успішне виконання бойових завдань.

Доповнення

Кількість боєзіткнень у Бахмуті дещо зменшилась, але потрібний серйозний аналіз, адже це може бути перегрупування військ росіян.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сил оборони відбили 24 атаки противника на чотирьох напрямках

     • 317361 переглядiв