situatsiya-na-donbasi-boyoviki-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-obyednanikh-sil

Ситуація на Донбасі: бойовики тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил

 • 7754 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. З початку поточної доби бойовики три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил. Про це повідомив прес-центр ООС, передає УНН.

"Від початку доби ворог три рази порушив режим припинення вогню", - повідомили в прес-центрі.

За даними відомства, збройні формування бойовиків обстрілювали позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил – поблизу Широкиного з напрямку Саханки – зі стрілецької зброї;

поряд Богданівки з напрямку Петрівського – з автоматичного гранатомету та великокаліберного кулемету.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил – неподалік Кримського з напрямку Жолобка – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат з української сторони не зафіксовано. На обстріли з боку бойовиків підрозділи ООС дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, з початку цієї доби, станом на 12:00, у районі проведення операції Об’єднаних сил ворог двічі відкривав вогонь по українських позиціях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП