situatsiya-na-donbasi-boyoviki-zdiysnili-9-obstriliv-troye-viyskovikh-poraneni

Ситуація на Донбасі: бойовики здійснили 9 обстрілів, троє військових - поранені

 • 12799 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Від початку доби бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Троє військових були поранені. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме поблизу населеного пункту Авдіївка — з міномету калібру 82 мм противник випустив 7 мін, здійснив 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вів вогонь з протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Повідомляється, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив вісім обстрілів наших позицій, а саме: два рази поруч з Зайцеве — з 82-мм мінометів — 13 мін, а також вівся обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Новотошківського — з міномету калібру 120 мм — 10 мін; тричі в районі населеного пункту Оріхове — зі ствольної артилерії калібру 122 мм — 4 снаряди, з міномету калібру 120 мм — 4 міни та 2 міни з 82-мм міномету; поблизу Новозванівки — з протитанкового ракетного комплексу; поруч з Луганським — зі станкового протитанкового гранатомету — 3 постріли, а також ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Сьогодні, 5 березня, внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення та ще два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали бойове ураження", - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, 4 березня бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції

Українські Національні Новини

Кримінал та НП