situatsiya-na-donbasi-stali-vidomi-vtrati-boyovikiv

Ситуація на Донбасі: стали відомі втрати бойовиків

 • 19689 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Сьогодні поблизу населеного пункту Оріхове на Донбасі ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. За даними розвідки, у результаті бойового зіткнення зі сторони противника 4 чоловіка загинуло та ще 6 отримали важкі поранення, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

За даними пресцентру, упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню.

"...поблизу населеного пункту Оріхове ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. У результаті бойового зіткнення українські захисники черговими вогневими засобами подавили ворожий вогонь та зупинили диверсійно-розвідувальну групу противника. Позиції українських захисників не втрачені. Слід зазначити, що на усі ворожі обстріли підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну вогневу відповідь та контролювали ситуацію. В подальшому противник запросив режим тиші", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО відреагували на ворожу атаку на Донбасі

У пресцентрі додали, що внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних загинув, три захисника отримали поранення та ще двоє - бойове ураження.

"За даними розвідки, у результаті бойового зіткнення зі сторони противника 4 чоловіка загинуло та ще 6 отримали важкі поранення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, вранці 18 лютого бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі.

У результаті бойових дій загинув один український захисник, ще четверо отримали легкі поранення.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ворожа атака поблизу населених пунктів Новотошківське, Горіхове, Кримське, Хутір Вільний на Донбасі є спробою зірвати мирний процес.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП