situatsiya-na-donbasi-vtrat-u-lavakh-obyednanikh-sil-nemaye

Ситуація на Донбасі: втрат у лавах Об’єднаних сил немає

 • 16284 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Сьогодні збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 1 раз порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Луганського противник обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру, українські військовослужбовці діяли рішуче та адекватно відповіли ворожим підрозділам, змусивши окупаційні війська припинити свою злочинну діяльність. Втрати противника уточнюються.

"Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає", - йдеться у повідомленні.

У пресцентрі також додали, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, 6 червня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів з боку загарбників чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення, а один – бойове травмування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП