situatsiya-na-donbasi-z-pochatku-dobi-zafiksovano-13-obstriliv

Ситуація на Донбасі: з початку доби зафіксовано 13 обстрілів

 • 9439 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. З початку цієї доби станом на 12.00 вже зафіксовано 13 прицільних ворожих обстрілів. Про це повідомив полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

За словами Гуцуляка, на Луганському напрямку російсько-окупаційні війська випустили по 5 мін з мінометів калібру 82 мм по наших позиціях поблизу н.п. Шуми, Майорськ та Південне.

"Також ворог вів вогневі провокації в бік захисників України з гранатометів та іншого піхотного озброєння поблизу Південного та тричі в районі Кримського. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь ворогу, не порушуючи Мінських угод", - зазначив полковник.

За його словами, на Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська тричі вели обстріли з піхотного озброєння та БМП в бік захисників Гнутового, також здійснювали провокації поблизу Водяного, Пісків та Лебединського.

"З початку поточної доби внаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає. Обстановка на лінії фронту є контрольованою нашими Українськими військовими зі складу Об’єднаних сил", - додав Гуцуляк.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП