situatsiya-na-donbasi-za-den-boyoviki-zdiysnili-6-obstriliv

Ситуація на Донбасі: за день бойовики здійснили 6 обстрілів

 • 10273 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Упродовж доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

"Упродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил:
неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Богданівки з напрямку Петрівського – з озброєння БМП, гранатометів різних систем; двічі неподалік Водяного з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил:
поблизу Золотого з напрямку Садового – зі стрілецької зброї; неподалік Оріхового з напрямку з Березівського – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Нагадаємо, 18 вересня бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП